Mensen die in bezit zijn van een elektrische sigaret zullen voornamelijk zijn overgestapt voor de prijs. Het is nu eenmaal veel goedkoper om elektrisch te roken dan om normale sigaretten te kopen. Veel mensen vragen zich de volgende vraag af: hoe lang kun je met een flesje e liquid doen. Wij zijn er natuurlijk altijd voor je als het aankomt op informatie omtrent de e sigaret. Ook op deze vraag zullen wij vandaag in dit artikel antwoord proberen te geven!

Hoe lang doe je met een flesje e liquid in een starterset

De meeste mensen die een elektrische sigaret hebben zullen een starterset in huis hebben. Deze elektrische sigaret is makkelijk in gebruik, je hebt immers alles bij de hand wat je maar nodig hebt. Als je deze e sigaret gebruikt kan je ongeveer 4 tot 5 dagen met een flesje doen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van je manier van roken, ook wel je dampgedrag. Als je meer dampt gaat het flesje nu eenmaal sneller op. Je kunt een flesje van 10 ml gebruiken voor ruim 5 vullingen, hier ben je dus wel even zoet mee. Zoals je wel kunt begrijpen zal het echt van persoon tot persoon verschillen.

Hoe lang doe je met een flesje e liquid in een sub-ohm apparaat

Er zijn natuurlijk nog veel meer soorten apparaten die je kunt kiezen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de zogeheten Sub Ohm apparaten. Deze apparaten zijn ideaal voor de mensen die graag een enorme dampwolk willen produceren tijdens het dampen. Als je kiest voor een dergelijk apparaat zal je met een flesje e liquid van 10 ml om en nabij de 2 dagen vooruit kunnen. Het is dus iets duurder dan de starterset, maar hier krijg je wel weer een heerlijke volle smaak voor terug tijdens het dampen.

Hoe lang doe je met een flesje e liquid in een POD systeem

Mocht je kiezen voor een POD systeem dan zal je helemaal geen behoefte meer hebben aan een flesje. Voor deze apparaten moet je namelijk een nieuwe capsule in het apparaat steken als hij op is. Het gebruik van een POD systeem is echt een stuk makkelijker, je zal nooit meer hoeven klooien met flesjes en dergelijke. Hoe lang je met een POD vulling kan doen hangt voornamelijk af van het merk en van het type e sigaret, al kan je gemiddeld wel uitgaan van een periode van 1 à 2 dagen. Ook weer niet het goedkoopste, maar wel een stuk makkelijker dan het vullen van de startersets of de Sub Ohm apparaten.

Je kan ook een POD systeem gebruiken die je zelf kan bijvullen. Deze zal goedkoper zijn in het gebruik dan niet hervulbare POD systemen. Een POD systeem dampt op een laag vermogen waardoor je lang met een flesje e liquid kan doen. Gemiddeld kan je tussen de 3 en 5 dagen dampen met een vol flesje e liquid.

Wil jij meer weten over de houdbaarheid van e liquids? Klik dan hier om er meer over te lezen!