Als je als roker te maken krijgt met een e sigaret die geen damp meer produceert dan zal je best even chagrijnig kunnen worden. Misschien denk je wel dat je bent opgelicht en dat elektrisch roken nooit een goed plan is. Dit is echter een beeld wat niet klopt, vaak is het zo dat de oorzaak van een e sigaret die geen damp meer produceert veel simpeler dan de meeste mensen in eerste instantie denken. Wij laten je in dit artikel alles zien wat je moet weten over de vraag: over: ‘er komt geen rook uit mijn e sigaret’.

Waarom komt er geen rook uit mijn e sigaret

Er zijn verschillende redenen die antwoord geven op de vraag: ‘er komt geen rook uit mijn e sigaret, hoe kan dit?’. De meest voorkomende oorzaken zijn een defecte batterij of een coil die het niet helemaal meer goed doet. Zoals je waarschijnlijk wel weet zorgen de coil en de batterij er samen voor dat de vloeistof in de e sigaret verdampt zal worden. Wanneer een van de twee het niet meer doet dan kan er geen rook geproduceerd worden. Controleer daarom altijd even goed of beide onderdelen het nog doen en of je mogelijk op zoek moet naar een vervanging van een van de twee stukken. Door dit te bekijken zal je binnen no time jouw e sigaret weer kunnen gebruiken.

Wat moet ik doen om weer te kunnen dampen

Als je er achter bent gekomen dat een van de bovenstaande onderdelen kapot is dan zal je op zoek moeten naar een nieuwe. Bij sommige producten is het zo dat je de batterij niet kunt vervangen. In dit geval moet je dus een heel nieuwe e sigaret kopen. Als je daarentegen een product hebt wat je wel uit elkaar kunt halen dan hoef je alleen maar even een nieuwe batterij te halen voordat je jouw product weer optimaal in gebruik kunt nemen. Het kan ook zijn dat je coil aan vervanging toe is, dan is het een kwestie van een nieuwe coil in je e sigaret draaien.

Hoe kan ik in de toekomst voorkomen dat er geen rook meer uit mijn e sigaret komt

Het is niet echt mogelijk om te voorkomen dat je nooit meer de vraag er komt geen rook uit mijn e sigaret hoeft te stellen . Wat je wel kunt doen is ervoor zorgen dat jouw apparaat elke keer voor het gebruik goed is opgeladen. Door je batterij vol te houden zorg je ervoor dat je tijdens het gebruik altijd in staat bent om gewoon de rook te krijgen die je zoekt. Ook is het handig om jouw coil na verloop van tijd te vervangen als het nodig is. Mocht je zien dat je coil het niet meer goed doet dan is het handig om deze even te vervangen.