Vrijwel iedereen in ons land is bekend met de Primera. Deze bekende winkel bestaat al sinds 1991 en is in nagenoeg in iedere stad terug te vinden. In deze winkel kan je onder andere tijdschriften, boeken en dagbladen vinden. Er is echter nog iets wat je bij deze winkel kunt kopen, dit is de tabak. Door dit tabaksaanbod is het ook mogelijk om een e sigaret bij Primera te kopen. Ze hebben een relatief groot aanbod, dit maakt het voor de mensen een stuk eenvoudiger om de juiste e sigaret te kopen. Of je nu gewoon eens een e sigaret van Primera wilt proberen of dat je een e sigaret wilt kopen bij Primera om te stoppen met roken, wij laten je in dit artikel alles zien over het aanbod bij deze aanbieder.

E sigaret bij Primera verschillen met andere aanbieders

Wil je een e sigaret kopen bij de Primera dan is het wel van belang dat je het een en ander in gedachten houdt. Zo is het fijn om te weten dat de Primera ook wel bekend staat als een doorloop winkel, het is niet de bedoeling dat de klant heel lang blijft staan in de winkel. Dit zorgt er dan ook voor dat je bij de Primera niet echt veel ondersteuning krijgt bij het vinden van een goede e sigaret. Waar moet je namelijk op letten? En wat is de Primera e sigaret die bij jou past? Dit worden lastige vragen om te beantwoorden nu de Primera niet bekend staat als een specialist. Vaak is het zo dat zij alleen maar de Sig-a-likes en Pod systemen in het assortiment hebben liggen, voor andere soorten e sigaretten zal je toch naar een speciale winkel moeten gaan.

Een damp specialist

Als je een e sigaret bij Primera wilt kopen dan mis je dus dat beetje expertise. Bij een gespecialiseerd bedrijf daarentegen weet je zeker dat je een super groot aanbod zal vinden met de meest uiteenlopende e sigaretten.  Een gespecialiseerd bedrijf heeft de mogelijkheid om een groter assortiment op te nemen en hier dan ook een beter passend product aan te bieden. De bijkomende productkennis samen met een groot aanbod, bied een specialist de mogelijkheid om voor iedereen een goed werkend product te bieden waarbij er bijna nooit een miskoop gedaan zal worden.

Primera klein

De soorten e sigaretten

Zoals we al even kort hebben vermeld is het aanbod van Primera niet heel klein, echter bieden ze maar een beperkt aantal soorten e sigaretten aan. Op het gebied van e sigaretten zijn er een hele hoop verschillende soorten te vinden. Wij hebben het je wat makkelijker gemaakt door deze even allemaal voor je op een rijtje te zetten:

  • Wegwerp e sigaretten

Makkelijk in gebruik, beperkt aanbod, weinig damp productie.

  • Sig-a-likes

E sigaretten die, qua vorm, lijken op de traditionele sigaret; niet navulbaar of vervangende cartridge. Dit is de e sigaret bij de Primera die de meeste mensen kiezen, zie dit dan ook een beetje als het instapmodel voor de mensen die elektrisch willen roken.

  • Pod systemen

Zeer variabele modellen en grote qua apparaat. Container voorzien van verbrandingselement; navulbaar, veel variatie in weerstand/damp productie. Van alle e sigaretten is dit de beste e sigaret bij Primera die je op dit moment kan halen.

  • E sigaret startersets

Het voordeel van deze startersets is dat de e sigaret vaak al bijna compleet word geleverd. Zo heb je voor deze kit alleen nog e liquid nodig die bij je past en een juiste oplader.

  • Sub-ohm

Grote tank inhoud met veel damp vorming door weinig weerstand; navulbaar, veel variatie in weerstand, heeft meer gemeen met een waterpijp. De Primera e sigaret is vaak niet verkrijgbaar in Sub ohm uitvoering, hiervoor zal je naar een speciaalzaak moeten.

Primera vs. een speciaalzaak

Nu je weet welke soorten e sigaretten er zijn is het van belang om nog even stil te staan bij de verschillen tussen de Primera en een speciaalzaak. Een e sigaret kopen bij Primera is een optie, echter zal je de volgende voordelen alleen maar ondervinden wanneer je kiest voor een echte specialist:

  • Persoonlijke keuze

Een e sigaret kopen bij de Primera is toch een beetje een gehaaste aankoop. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat ze bij de Primera niet alles weten op het gebied van elektrische sigaretten. Hierdoor weet je niet zeker of je de e sigaret vindt die echt aansluit bij jouw wensen. Door te kiezen voor een specialist krijg je deze expertise wel, hierdoor zal je altijd voorzien zijn van een persoonlijke keuze.

  • Groter aanbod

Ook is het zo dat een e sigaret van Primera toch een beetje een standaard modelletje zal zijn. Voor de speciale varianten zal je vrijwel altijd bij de specialist terechtkomen, dit is nu eenmaal de plek waar je een groter assortiment kunt vinden.

  • Testen

Bij de Primera kan je vaak niet de e sigaret testen voordat je deze aanschaft. Kijk eens bij een specialist vaak kan dat wel, een e sigaret is vaak voor iedereen anders. Iedere roker is namelijk anders.

  • Garantie

Een ander voordeel van een specialist ten opzichte van een Primera is dat je bij een specialist toch wat meer garantie krijgt bij jouw aankoop. Gaat er iets mis met jouw e sigaret van Primera dan is de kans klein dat je hier mee terug kunt naar de winkel. Bij een specialist kan je vaak wel terecht voor bepaalde defecten of schade, hierdoor heb je meer zekerheid over jouw aankoop.

De e sigaretten van de Primera zijn zeker niet verkeerd, echter kan een Primera e sigaret niet tippen aan de elektrische sigaretten die je bij een specialist kunt halen. Zo weet je zeker dat de elektrische sigaret die je koopt perfect aansluit bij wat je al die tijd al in gedachten had. Hierdoor zal je nooit meer een miskoop kunnen of hoeven maken. Wel zo prettig natuuurlijk!