Vrijwel iedereen die op zoek is naar e-sigaret ervaringen van andere mensen geven aan dat zij moeite ondervinden om reviews in te zien. Dit is niet zo raar, de overheid heeft het namelijk voor webshops verboden om reviews te plaatsen. Hierdoor zal je een omweggetje moeten nemen om alsnog de verhalen van voorgaande klanten in te lezen. Hoe neem je dit omweggetje? Dat gaan we jou vandaag laten zien!

Waarom mag je geen reviews inzien?

Laten we maar eens beginnen bij het begin, waarom is het zo dat je geen elektrische sigaret ervaringen van andere mensen mag lezen onder aan webshops? Dit komt door het feit dat de overheid het heeft verboden om promotie te maken op producten die vallen onder de Tabakswet. Precies, ook de elektrische sigaret staat op deze lijst vermeldt in de Tabakswet. Wel ironisch dat er geen tabak in zit, maar dat terzijde. Door deze regelgeving kan je niet meer zo makkelijk de e-sigaret ervaringen van andere mensen inzien. Veel mensen vinden dit erg vervelend, dat is zeker te begrijpen. Het is namelijk op die manier niet mogelijk om te zien welke producten er goed zijn en welke elektrische sigaret er bij jouw behoeftes past.

Kan je nergens elektrische sigaret ervaringen vinden?

We hebben het al even kort aangestipt, via een omweggetje is het alsnog mogelijk om de e-sigaret ervaringen in te zien. Zo is het voor informatieve websites, waaronder de site van Dampersgids die je nu bekijkt, wel mogelijk om de ervaringen te plaatsen. Wij doen dit hier op de site aan de hand van een prettig gastenboek. Een groot voordeel van dit gastenboek is dat je alleen maar eerlijke elektrische sigaret ervaringen zult vinden. Geen neppe artikelen en geen onzin, maar gewoon de ervaringen van voorgaande klanten.

Waarom is dit gastenboek zo belangrijk?

Je vraagt je misschien af wat er zo belangrijk is aan een gastenboek. Het grootste voordeel van een gastenboek met alle e-sigaret ervaringen is dat je je in kunt leven in de verhalen van anderen. Je kunt zien wat mensen ondervinden bij het roken van de elektrische sigaret, daarnaast zie je welke merken er goed werken en welke merken er wat minder zijn. Door deze elektrische sigaret ervaringen zal je in staat zijn om een betere keuze te maken omtrent jouw aankoop.

Neem snel een kijkje onderaan de pagina om zelf het gastenboek in te zien. Er zijn een hele hoop gebruikers hier op de site die graag hun ervaringen met je willen delen. Van de lekkerste smaken tot aan de tips voor de aankoop van jouw eerste elektrische sigaret. Dankzij deze levendige community kan iedereen het beste uit zijn of haar aankoop halen. Verhalen van echte mensen, dat is toch veel beter dan een of ander nep artikel over de e-sigaret?