Ervaringen van de e-sigaret in ons gastenboek

Vrijwel iedereen die op zoek is naar e-sigaret ervaringen van andere mensen geven aan dat zij moeite ondervinden om reviews in te zien. Dit is niet zo raar, de overheid heeft het namelijk voor webshops verboden om reviews te plaatsen. Hierdoor zal je een omweggetje moeten nemen om alsnog de verhalen van voorgaande klanten in te lezen. Hoe neem je dit omweggetje? Dat gaan we jou vandaag laten zien!

Waarom mag je geen reviews inzien?

Laten we maar eens beginnen bij het begin, waarom is het zo dat je geen elektrische sigaret ervaringen van andere mensen mag lezen onder aan webshops? Dit komt door het feit dat de overheid het heeft verboden om promotie te maken op producten die vallen onder de Tabakswet. Precies, ook de elektrische sigaret staat op deze lijst vermeldt in de Tabakswet. Wel ironisch dat er geen tabak in zit, maar dat terzijde. Door deze regelgeving kan je niet meer zo makkelijk de e-sigaret ervaringen van andere mensen inzien. Veel mensen vinden dit erg vervelend, dat is zeker te begrijpen. Het is namelijk op die manier niet mogelijk om te zien welke producten er goed zijn en welke elektrische sigaret er bij jouw behoeftes past.

Kan je nergens elektrische sigaret ervaringen vinden?

We hebben het al even kort aangestipt, via een omweggetje is het alsnog mogelijk om de e-sigaret ervaringen in te zien. Zo is het voor informatieve websites, waaronder de site van Dampersgids die je nu bekijkt, wel mogelijk om de ervaringen te plaatsen. Wij doen dit hier op de site aan de hand van een prettig gastenboek. Een groot voordeel van dit gastenboek is dat je alleen maar eerlijke elektrische sigaret ervaringen zult vinden. Geen neppe artikelen en geen onzin, maar gewoon de ervaringen van voorgaande klanten.

Waarom is dit gastenboek zo belangrijk?

Je vraagt je misschien af wat er zo belangrijk is aan een gastenboek. Het grootste voordeel van een gastenboek met alle e-sigaret ervaringen is dat je je in kunt leven in de verhalen van anderen. Je kunt zien wat mensen ondervinden bij het roken van de elektrische sigaret, daarnaast zie je welke merken er goed werken en welke merken er wat minder zijn. Door deze elektrische sigaret ervaringen zal je in staat zijn om een betere keuze te maken omtrent jouw aankoop.

Neem snel een kijkje onderaan de pagina om zelf het gastenboek in te zien. Er zijn een hele hoop gebruikers hier op de site die graag hun ervaringen met je willen delen. Van de lekkerste smaken tot aan de tips voor de aankoop van jouw eerste elektrische sigaret. Dankzij deze levendige community kan iedereen het beste uit zijn of haar aankoop halen. Verhalen van echte mensen, dat is toch veel beter dan een of ander nep artikel over de e-sigaret?

2019-10-14T10:23:40+00:00

18 Comments

  1. Echica Nouwens 12 maart 2019 at 19:41 - Beantwoord

    Om welke reden dan ook, het is altijd een goed moment om te stoppen met roken. Ik was een beetje sceptisch, ik had al eens eerder een elektrische sigaret gehad toen ze net uitkwamen, maar deze waren toen nog niet echt lekker om te gebruiken. Gelukkig is de e-sigaret die ik op dit moment heb echt een stuk beter, deze gebruik ik dan ook met plezier. Voor de prijs heb ik het niet gedaan, ik ben vooral overgestapt om me beter te voelen. Dit is wel gelukt, ik lig niet meer in bed te hoesten van al die slechte stoffen.

    • admin 15 maart 2019 at 08:38 - Beantwoord

      Beste Echica, bedankt voor het delen van je ervaring, En veel succes verder met stoppen van sigaretten!! Groetjes Dennis.

  2. Sarinah van Rijswijk 2 april 2019 at 21:43 - Beantwoord

    Het zou kunnen dat mensen het niet met mij eens zijn, maar ik vond de elektrische sigaret niet bepaald een aanrader voor andere rokers. Ik ben gewend aan de smaak van tabak, ik dacht dat de e-sigaret deze smaak wel na kon bootsen. Echter is de smaak van de elektrische sigaret een stuk minder sterk dan die van de normale sigaret. Misschien komt dit door de stoffen in de sigaret? Hierdoor heb ik uiteindelijk toch de keuze gemaakt om mijn normale sigaretten te blijven roken, ik kon namelijk niet echt wennen aan de smaak. Maar wellicht dat jij de smaak wel te doen vindt!

  3. Kaat p 29 april 2019 at 09:52 - Beantwoord

    Een elektrische sigaret is echt super makkelijk om te gebruiken. Die van mij heet een grote knop die je een paar seconden in moet drukken, vervolgens kan je gewoon de e-sigaret gebruiken. Ik heb al aardig wat smaakjes in mijn kast staan, deze wissel ik af en toe af. Door de mooie uitstraling en de vele smaakjes heb ik mijn sigarettenverslaving kunnen doorbreken, ideaal dus!

  4. Edgar van Geel 3 mei 2019 at 13:11 - Beantwoord

    Als eerste geprobeerd op karakter, kauwgum, spray… blijkt dat die exact 11 maanden duurt met dagelijkse trek om een asbak leeg te vreten. Daarna het wondermiddel accupunctuur, en als t niet werkte mocht je gratis de 2e keer… ben dus 4x geweest en iedere keer binnen 12,5 seconden trek in een sigaret, daarna accupuntuur met lazer… ben daar dus belazerd en werkte ook al geen minuut, van champrix werd ik een tikkeltje neerslachtig… en puur uit verdriet maar zo’n e-sigaret gekocht… dat werkt dus wel… al 5,5 jaar niet gerookt en ook geen trek…

  5. Nieck Bussink 6 mei 2019 at 14:44 - Beantwoord

    Ik heb mijn vader voor zijn verjaardag een e-sigaret gegeven, ik was het namelijk beu dat hij zo nu en dan een peuk opstak. Hij is tot nu toe laaiend enthousiast over deze aanwinst, hij gebruikt hem dan ook regelmatig. De nicotinevrije smaakjes zorgen ervoor dat hij niet meer afhankelijk is, dit vindt ik in ieder geval erg prettig. De mensen om hem heen hebben er helemaal geen last van, de damp die uit de sigaret komt is namelijk vrij geurloos. Enige nadeel wat elke keer wel ter sprake komt is de batterij, deze moet je namelijk opladen. Maar ja, mijn vader is nu eenmaal vrij vergeetachtig van zichzelf. Als je er gewoon aan denkt om hem af en toe op te laden dan zou dit geen enkel probleem moeten zijn.

  6. Diny 19 mei 2019 at 17:28 - Beantwoord

    Als er iemand een afhankelijke was op het gebied van nicotine dan was ik het wel, ik rookte voorheen 2 pakjes per dag. Nu heb ik natuurlijk al vaker een poging gedaan om te stoppen, echter heeft dit vrijwel nooit succes gehad. Zelfs de nicotine pleisters waren voor mij niets, dit was dus ook geen optie. Gelukkig raadde iemand in mijn omgeving aan om eens de elektrische sigaret een poging te geven. Door het ruime assortiment aan smaakjes met verschillende gehaltes aan nicotine kan je namelijk makkelijk je tolerantie afbouwen. Zo gezegd zo gedaan, ik heb een tijdje geleden mijn eerste starter set gekocht. Langzaam aan ben ik mijn nicotine gehalte aan het afbouwen. Ik ben er nog lang niet, maar ik merk wel echt dat ik steeds minder zin heb om een peuk op te steken. Dit laat dus wel zien dat het de goede kant op gaat. Iedereen die moeite heeft om zijn sigaretten gebruik te verminderen zou ik aanraden om het eens te proberen, als je het nooit probeert weet je immers ook niet of het werkt!

  7. Romy Schiks 22 mei 2019 at 16:22 - Beantwoord

    Na ruim 40 jaar gerookt te hebben heb ik de keuze gemaakt om over te stappen op het roken. Ik heb wel eens vaker geprobeerd om helemaal te stoppen, maar het lukt me maar niet echt. Door de elektrische sigaret heb ik toch nog iets in mijn hand, zonder dat ik al die teer en andere troep binnenkrijg. Hierdoor heb ik eenvoudig het roken af kunnen bouwen, nu neem ik alleen maar af en toe een paar hijsjes. Ik voel me een stuk levendiger dan voorheen. Voor mijn vrouw ook een stuk prettiger, zij hoeft namelijk niet meer naast een man met een vieze rookadem te liggen!

    • Admin 27 mei 2019 at 12:50 - Beantwoord

      Beste Romy, Geef je handen iets te doen, want na een paar dagen dat je bent gestopt wil je zo graag nicotine weer in je lichaam dat het mentaal heel zwaar gaat worden. Een handige tip is dan ook als je je verveelt bijvoorbeeld een spelletje te doen of maak een tekening te maken. Groetjes Dennis

  8. Pieter Wellens 13 juni 2019 at 01:13 - Beantwoord

    Rookte ruim een pakje op een dag bijna 20 jaar en niets hielp me dit te doorbreken, 2013 gestopt dmv eroken – 2015 terugval door mijn eigen idioterie – 2017 weer gestopt dmv eroken en ik heb er totaal geen behoefte meer aan, weet wat mijn valkuil is en trap er niet en nooit meer in. Gun het iedereen. Ben begonnen met eroken met het idee dat als ik dan toch nooit zou kunnen stoppen met roken, ik dan in ieder geval iets minder schadelijk zou kunnen gaan roken… Nooit van te voren vermoed dat dit voor mij een wondermiddel zou zijn.

  9. Remco Zuiderbaan 27 juni 2019 at 19:22 - Beantwoord

    Na 35 jaar zware van nelle roken is het mij en Mn vrouw gebeurt dat we geen sigaretten meer roken en ook niet meer dampen dus bij deze nogmaals bedankt voor de begeleiding

  10. Rawien Breman 7 juli 2019 at 17:45 - Beantwoord

    Ik zal wel eerlijk zijn, in het begin had ik zo mijn twijfels over de elektrische sigaret. Ik vind namelijk de smaak van tabak heerlijk, ik was dan ook vrij bang dat ik dit helemaal zou moeten opgeven. De tabak smaak van de e-sigaret is inderdaad niet zo lekker, dit was dus wat minder. Echter heb ik door alle andere smaken toch nog genoeg om uit te proberen, hierdoor heb ik de smaak van tabak niet meer nodig. Zo vind ik het erg fijn om de fruitsmaakjes allemaal uit te proberen. Banaan en vanille zijn goed te doen en vrij licht van smaak, dankzij deze smaakjes heb je altijd iets om te roken. Nu ik de e-sigaret heb denk ik allang niet meer aan de normale sigaret. Tuurlijk mis je de smaak wel eens, maar als je bedenkt dat het veel slechter is dan de e-sigaret dan zijn deze gedachtes als sneeuw voor de zon verdwenen.

  11. Brendon Voolstra 16 juli 2019 at 18:50 - Beantwoord

    Voor een hele lange tijd heb ik normale sigaretten gerookt. Aangezien dit toch wel erg veel geld kostte vond ik het tijd om een alternatief te zoeken, zonder dat ik helemaal zou moeten stoppen. Dankzij mijn nieuwe e-sigaret is dit zeker gelukt! De vloeistof is een stuk goedkoper dan een pakje sigaretten, daarnaast doe je er veel langer mee. Er zijn genoeg smaakjes die ik wel prettig vindt, hierdoor kan ik makkelijk variëren.

    • admin 17 juli 2019 at 16:22 - Beantwoord

      Hallo Brendon, Wat fijn om te horen dat het zo goed voor je heeft uitgepakt. Ik wens je nog heel veel plezier met je e sigaret. Groetjes Dennis

  12. Tommy van der Giessen 23 juli 2019 at 12:13 - Beantwoord

    Een tijdje geleden heb ik besloten om de elektrische sigaret aan te schaffen nadat mijn lichaam begon te verouderen door al dat roken. Ik was al lange tijd op zoek naar een betaalbare start e-sigaret pakket omdat het geen zin heeft om 100 euro neer te leggen voor iets wat je misschien niet eens prettig vindt. Gelukkig kwam ik de set tegen die ik op dit moment gebruik, deze was niet al te duur en zag er wel professioneel uit. Een e-sigaret is zeer eenvoudig te gebruiken (vul de vloeistof, laad de batterij en druk op het knopje). Meer is er niet nodig! Het pakket van de e-sigaret heeft een vervangend middenstukje en twee mondstukken voor het geval je ze moet gebruiken. Helaas ben ik allebei mijn mondstukken kwijt, maar gelukkig kon ik die los kopen. Ik zou een e-sigaret willen voorstellen aan alle mensen die net als ik de overstap willen maken naar het elektrisch roken. Het is een goede manier om te experimenteren en vertrouwd te raken met deze andere manier van roken. Voor je het weet wil je niet meer terug naar die vieze sigaretten.

  13. Jordie 25 juli 2019 at 10:18 - Beantwoord

    Ik heb nog nooit eerder een e-sigaret gehad, maar ik heb er een gekregen voor mijn verjaardag om dit jaar nog te stoppen met roken. Alles zag er super mooi uit, qua uitstraling heeft de e-sigaret dan ook echt wel iets. De instructies waren duidelijk en het kostte me nog geen minuut om te weten hoe je zo’n ding gebruikt. Voor ik het wist kon ik de smaakjes proberen. En wat bleek nu? Het is echt een stuk beter dan je zou denken, dankzij de frisse smaak is dit een echte verbetering ten opzichte van de normale sigaret. Ik heb wel gekozen voor de vloeistof zonder nicotine, want anders kan je het natuurlijk niet echt stoppen noemen.

    • admin 26 juli 2019 at 08:30 - Beantwoord

      Beste Jordie, Het is inderdaad verstandig om te beginnen met nicotine in je e sigaret en het daarna langzaam af te bouwen. Groetjes Dennis

  14. Marina van de Bunt 1 augustus 2019 at 22:35 - Beantwoord

    Normaal gesproken reageer ik niet op online gastenboeken, maar dit is een uitzondering. Ik vind namelijk dat het tijd is om de mensen wat meer te informeren over elektrisch roken, er bestaan namelijk een hele hoop mythes en onzin rondom de e-sigaret. Zelf heb ik een hele lange tijd normale sigaretten gerookt, ruim 20 jaar om precies te zijn. Mensen om mij heen drongen steeds meer aan om over te stappen op de elektrische sigaret, dit zou namelijk een beter alternatief zijn. Hierdoor ben ik mij beter in het elektrisch roken gaan verdiepen. Nu blijkt de e-sigaret ruim 95% minder slechte stoffen te bevatten! Toen ik dit las heb ik gelijk mijn eerste e-sigaret gekocht om het eens te proberen. De smaak is een stuk minder sterk dan een normale sigaret, het is dan ook echt wel even wennen in het begin. Gelukkig duurt deze periode van het wennen niet zo heel erg lang, de smaak is namelijk een stuk neutraler dan die van een normale sigaret. Ik heb gekozen voor de menthol vulling aangezien ik deze smaak normaal ook voor sigaretten heb. Ik kan echt iedereen die op dit moment nadenkt over de overstap naar elektrisch roken aanraden om het gewoon te doen, je zal er echt ontzettend blij mee zijn!

Laat een reactie achter