De beste e liquid 2020 kopen? Wij hebben drie lijstjes opgesteld met de beste e liquid van 2020! Of je nu een startende damper, een sub-ohm damper of op zoek bent naar de beste nicotine zout e liquids, in dit artikel vind je de beste e liquids!

Wat voor jou de beste e liquid is hangt natuurlijk af van wat voor type damper je bent! Daarom dat we voor drie verschillende lijstjes hebben gekozen, zo kan iedere type damper de beste e liquid 2020 kopen! Voor sommige lijsten hebben we gekozen voor de beste e liquid merken en voor sommige lijsten plaatsen we er ook de producten bij. Zo kan je zelf kiezen welke smaak jij lekker vindt!

Wil je de beste e liquid kopen en de beste e liquid merken kopen? Check dan snel de rest van het artikel en zie hieronder de beste e liquids van 2020!

Top 5 beste e-liquid merken voor starters

Top 5 e-liquids voor starters

In dit overzicht hebben we de vijf beste e liquid merken voor starters verzameld! Als je wilt beginnen met dampen of net begonnen bent dan zullen deze beste e liquid merken waarschijnlijk goed bij je wensen aansluiten! De merken bevatten allen goede tabaksmaken zodat je e-liquid lijkt op de normale sigaretten die je rookte. Maar ook als je een klein uitstapje wilt maken van de tabaksmaken dan vind je in deze lijst goede e liquid merken met interessante smaken! Beste e liquid merken voor startende dampers kopen? Lees snel verder hieronder!

1. Millers Juice Gold

De e-liquids van Millers Juice Gold bevatten een aantal zeer goede tabaksmaken! De Thousand & One Night, Best Bam Buddhapest en de Three Strikes Out zijn drie verschillende tabaksmaken die bij menig startende damper zeer populair zijn.

2. Edge Original

De Edge Original lijn van het e liquid merk Edge is een zeer complete lijn met vloeistoffen. De Strawberry Watermelon en de Heizen zijn interessante fruit en fruit/menthol smaken die door menig dampers als all-day-vape wordt ingezet.

3. Aramax

De e-liquids van Aramax bestaan zowel uit tabaksmaken als fruitsmaken. Dankzij de lage prijs kan je gemakkelijk verschillende e-liquids uitproberen totdat je iets vindt wat je lekker vindt. Doordat de Aramax e liquid uit 50% VG bestaat kan je deze goed dampen in kleine e-sigaretten.

4. V by Black Note

De e-liquids van V by Black Note zijn gelaagde tabaksmaken. De tabak bestaat uit meerdere aroma’s en worden soms gecombineerd met verrassende ingrediënten (tabak en munt bijvoorbeeld). Hierdoor blijft je e-liquid een interessante smaak houden tijdens het dampen!

5. Cirkus Classic Wanted

De smaken van de Classic Wanted lijn van Cirkus zijn combinatie smaken van tabak en andere smaken. Zeer geschikt als je wilt afwijken van de tabaksmaken maar niet té veel wilt afwijken. De Reserve smaak met tabak, rum en banaan is een aanrader!

Top 5 beste e liquid voor sub-ohm damper

Top 5 sub-ohm e-liquids

We hebben hier de top 5 e liquids samengesteld voor sub ohm dampers! Dit zijn de beste e liquids voor de dampers die een krachtige sub ohm e-sigaret gebruiken. Deze e-liquids bevatten een hoog percentage aan VG zodat de e-liquid niet scherp wordt! Tevens zijn de e-liquids zeer betaalbaar zodat je niet al te veel zorgen hoeft te maken over het verbruik. De beste e liquids zijn allemaal op 3 mg te verkrijgen! Beste e liquid kopen voor sub ohm gebruik? Zie onze lijst hieronder!

1. Veep – Pear Drops

Met ruim 80% aan VG in de Veep – Pear Drops, is deze smaak zeer geschikt om te gebruiken in sub-ohm e-sigaretten! De Pear Drops smaakt niet naar drop maar naar zoete peren snoepjes! Een zeer verfrissende smaak zonder toevoegingen van menthol of mint!

2. Element – Pink Grapefruit + Blueberry

De e liquids van het merk Element bevatten minimaal 75% VG waardoor ze zacht in de keel voelen. De Pink Grapefruit + Blueberry is een unieke combinatie van smaken. De citrus van de grapefruit in de mix met blauwe bessen zorgt voor een smaak die je wilt blijven proeven.

3. Edge Max – Mango

Een goeie Mango smaak kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst! De Edge Max – Mango e-liquid bestaat uit 80% VG en heeft de exotische smaak van mango! Een zeer populaire smaak onder sub-ohm verdampers!

4. Charlie Noble – Shellback Slush

Charlie Noble maakt zijn e-liquids met Max VG. Dat wil zeggen dat iedere e-liquid zoveel VG bevat als mogelijk is. Zo ook de Shellback Slush van Charlie Noble! Deze smaak is een combinatie van sinaasappel, papaja, ananas en mango! Een exotische e-liquid!

5. Aisu – Melon

De e-liquids van Aisu zitten in een mini versie van de welbekende Shake ’N Vape flessen! Met 70% VG zijn de e liquids van Aisu zeer geschikt voor sub ohm dampers. De Aisu – Melon smaak is een sappige, rijpe meloen smaak!

Top 5 beste e liquid merken met nicotine zout

Top 5 Nic Salt e-liquids

Hier hebben we de vijf beste e liquid merken verzameld die e-liquids maken met nicotine zout. Nicotine zout (nic salt) wordt sneller door je lichaam opgenomen dan normale nicotine. Ook kan je op een hogere sterkte dampen zonder dat het meer prikkelt in je keel. Deze beste e liquid merken met nicotine zout kan je het beste dampen in kleine e-sigaretten zoals starter kits of pod systemen. We raden het sterk af om deze nicotine zout e liquids in een sub ohm e sigaret te dampen! Wil je de beste e liquid merken met nicotine zout kopen? Zie de lijst hieronder!

1. Vampire Vape Nic Salts

Vampire Vape is bekend geworden met zijn Pinkman en Heisenberg smaken. Deze zijn nu ook te verkrijgen in nicotine zout varianten. De e-liquids van Vampire Vape Nic Salts bevat 50% VG waardoor je deze goed in kleine e-sigaretten kan dampen. Je kan kiezen voor 10 mg of 20 mg nicotine zout in de e-liquid.

2. Migo

De e-liquids met nicotine zout van Migo bevatten 50% VG waardoor ze zeer geschikt zijn voor kleine e-sigaretten zoals pod systemen of starter kits! De smaken bestaan uit verschillende lekkere fruitsmaken!

3. Zap!

De e-liquids uit de Zap! e-liquid lijn bestaan uit 70% VG waardoor ze wat zachter voor de keel zijn! De smaken van Zap! kom je niet zo snel tegen bij andere e liquid merken! Ga je voor de Vintage Cola of toch voor de Peach Ice Tea? Zap! heeft genoeg om uit te kiezen!

4. De Stoom Tovenaar

De Stoom Tovenaar heeft een groot aanbod aan verschillende smaken! Of je nu voor simpele smaken gaat of liever een complexer smaakprofiel wilt, de Tovenaar heeft ze zo voor je gebrouwen! Beschikbaar in lage tot hoge nicotinesterktes!

5. The Quic Nic

The Quic Nic e liquids bevatten uiteraard nicotine zout! De smaken van The Quic Nic zijn simpel maar doeltreffend! De e-liquids variëren van tabaksmaken tot fruitige fruitsmaken! Met 50% VG zijn deze e-liquids geschikt voor kleinere e-sigaretten!